Erik ten Hag under pres: Han bør straffe Man Utd-stjerne, der blev fanget i 'grotesk' handling

27/10/2023 18:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Erik ten Hag er blevet opfordret til at fordømme Manchester United-stjernen, der blev fanget i en 'grotesk' handling.

Mest læste i dag

Manchester United var bestemt ikke overbevisende, da de fik besøg af FC København på Old Trafford. Her endte de med at blive reddet af et hovedstødsmål fra Harry Maguire i anden halvleg.

Men i slutningen af kampen var de ved at miste det hele, da Scott McTominay forårsagede et straffespark til det danske modstanderhold.

Det så derfor ud til, at FCK ville få et enkelt point med fra Old Trafford, men det satte André Onana en stopper for. Han reddede straffesparket og holdt derfor livet i Uniteds håb om at gå videre til slutspillet.

Efter kampen dukkede der dog optagelser op af Alejandro Garnacho, der sparkede til straffesparkspletten, mens resten af spillerne stod samlet om kampens dommer.

Den 19-årige missede to store chancer for at score, efter at være kommet ind i de sidste 30 minutter. Hans forspildte chancer endte derfor næsten med at koste United de afgørende tre point.

Han kan dog have påvirket resultatet direkte i den anden ende af banen, og den tidligere Premier League-stjerne Chris Sutton er ikke tilfreds.

Sutton har derfor opfordret Ten Hag til offentligt at fordømme Garnachos handlinger på hans næste pressemøde. Samtidig har han hævdet, at United-fansene ville være vrede, hvis det var dem, det var gået ud over.

"Forestil dig, hvis det var omvendt. Og Manchester United havde brug for at komme tilbage i kampen," sagde Sutton i podcasten 'It's All Coming Up' ifølge Express.

"Der ville være forargelse fra Manchester United-fansene, ville der ikke? Jeg synets, det var virkelig, rigtig slemt af Garnacho. Du ved, det syntes jeg virkelig. At sparke til straffesparkspletten er en helt anden ting."

"Jeg synes, det er rigtig dårligt stil fra Garnacho og Manchester United, og han burde blive fordømt for det. Jeg håber, at Erik ten Hag tager sig af dette på sit næste pressemøde."