Pludselig fik Holger Runes nye træner fart på: 'Bliver nødt til at smutte med det samme'

Af: Nicolai Busekist

|

26/10/2023 14:00

Holger Rune har allieret sig med Boris Becker som sin nye træner. Deres aftaler løber resten af denne sæson.

Mest læste i dag

Tirsdag aften spillede Holger Rune mod serberen Miomir Kecmanovic. Det var den første kamp, hvor han havde Boris Becker med i boksen. Og det blev en succes, da den 20-årige dansker vandt kampen.

Men inden da havde den tyske træner haft en travl dag. Da samarbejdet med Rune blev stablet på benene relativt hurtigt, havde han i forvejen sagt ja til andre forpligtelser. Disse bliver han derfor nødt til at passe ved siden af sit trænerjob.

Af denne grund kunne han heller ikke være med i Stockholm, hvor Rune blev slået ud i første runde. Til gengæld var han med i Basel, men faktisk befandt Becker sig i Wien tidligere på dagen. Det skyldes, at han havde indgået en aftale om at deltage i et arrangement med østrigske Thomas Muster.

Derfor var han også nødt til at skynde sig videre til Basel, hvorfor han havde travlt efter arrangementet. Som følge af dette, var han ikke meget for at stille op til interview. Derimod ville han hellere skynde sig videre, så han kunne nå Runes kamp om aftenen.

"Holger spiller i aften. Jeg bliver nødt til at smutte med det samme. Det hele er stadig meget nyt, så det virkelige arbejde starter nu," sagde han ifølge B.T., inden han hastede videre fra Wien til Basel.

Hvor lang tid inden kampstart han dukkede op, vides der ikke noget om. Til gengæld er der ikke nogen tvivl om, at den tyske legende nåede frem til den unge danskers første kamp ved ATP 500-turneringen i Basel.