Christian Eriksen er uforstående: Jeg er faktisk overrasket over det

25/10/2023 12:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim Clayton/Getty Images
Manchester United-stjernen Christian Eriksen er uforstående overfor, hvorfor han er blevet valgt.

Mest læste i dag

Christian Eriksen var i aktion for Manchester United tirsdag aften, hvor de fik besøg af FC København på Old Trafford.

Flere gange var det ved at gå galt for De Røde Djævle, hvorfor det meget vel kunne være endt med point til den danske hovedstadsklub. Var det hele gået deres vej, kunne det endda være blevet til en sejr.

Alligevel måtte de forlade Old Trafford uden point, efter flere store chancer og et brændt straffespark i de døende sekunder.

Forud for kampen havde United-træner Erik ten Hag besluttet, at Christian Eriksen skulle starte på bænken. Derimod var holdets anden danske, Rasmus Højlund, en del af startopstillingen.

På trods af dette, var det førstnævnte, der endte med at have størst indflydelse på kampen. Efter at være blevet skiftet ind i anden halvleg, begyndte Uniteds spil at flyde bedre. Derudover stod han også for oplægget til Harry Maguires scoring til 1-0.

Og faktisk gjorde den danske midtbanestjerne det så godt, at han endte med at blive kåret som kampens spiller af UEFA. I denne forbindelse har han givet udtryk for, at han ikke selv havde forventet det.

"Jeg er faktisk overrasket over, at jeg har fået trofæet (kampens spiller, red.). Men for mig handlede det bare om at komme ind og gøre en forskel. Og jeg synes, det lykkedes, selvom det holdt hårdt til sidst," siger Eriksen til TV3+ ifølge TV 2 Sport.

Han fortæller også, at han var glad for at kunne bidrage med et oplæg. Det er særligt dette, som UEFA fremhæver som årsagen til at give ham titlen som kampens spiller.

"Han ændrede kampen, spillede hurtigere og dybere, og så leverede han en skøn assist til Maguires mål," lyder det fra UEFA.