Rafael Nadal melder ud: Derfor kan han ikke afsløre comeback-dato

Af: Nicolai Busekist

|

23/10/2023 18:30

Rafael Nadal kan endnu ikke give et specifikt tidspunkt for sit comeback til tennissporten.

Mest læste i dag

Tennisfans over hele verden venter på, at Rafael Nadal skal vende tilbage til den største scene. Han har dog endnu ikke meldt noget ud om, hvornår det kommer til at ske.

Og nu viser det sig, at han heller ikke har i sinde at melde noget ud lige foreløbig. Dette skyldes, at han stadig føler smerte, når han træner. Af denne grund er han ikke i stand til at give et konkret svar på, hvornår han er klar til at spille igen.

Den 37-årige spanske tennisstjerne måtte i starten af juni acceptere, at han ikke kunne klare sig uden en operation. Derfor gik han under kniven, og kunne derfor først vende tilbage til træningen i starten af denne måned.

Nadal håber på at kunne være klar til starten af den kommende sæson. Selvom det er hans mål at blive klar til det, vil han endnu ikke love noget på denne front.

"Jeg træner ikke uden smerter. Jeg har færre smerter, end jeg plejede at have, men jeg har stadig ondt. Denne smerte giver mig dog mulighed for at gøre flere og flere ting til sidst," siger han ifølge TennisWorldUSA.

"Tingene ville være anderledes, hvis jeg ingen smerter havde. Jeg kunne give jer en dato for mit comeback, hvis jeg ingen smerter havde, da jeg ville have tid til at forberede mig på det."

Tidligere har det været rapporteret, at han vender retur til Australian Open i januar. Dette har den spanske legende dog afvist, da han endnu ikke er sikker på at kunne nå det.

Det er dog ingen hemmelighed, at hans træning resten af året kommer til at handle om at blive klar til 2024-sæsonens første Grand Slam-turnering.