Turnering dropper 'for dyr' Carlos Alcaraz: Så meget kræver han for at dukke op

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2023 13:00

Det er ikke gratis for turneringerne, hvis de vil have de store stjerner med. Dette gælder især for spanieren Carlos Alcaraz.

Mest læste i dag

Hvis man vil have Carlos Alcaraz til at dukke op til sin turnering, skal man være klar til at grave dybt i lommerne. Netop derfor kommer han ikke til at deltage ved næste uges Vienna Open, som er en ATP 500-turnering.

I stedet skulle han have deltaget ved Swiss Indoors i Basel, som også bliver spillet i næste uge. Dette bliver dog ikke aktuelt, da den dobbelte Grand Slam-vinder har trukket sig. Ifølge Tennis365 skyldes dette muskeltræthed i lænden samt en skade i venstre fod.

Herwig Straka, der er turneringsdirektør for Vienna Open, fravalgte at have Alcaraz med til turneringen. Årsagen til dette var, at han hellere ville have et bredere felt af spillere, end at betale en stor sum for at have spanieren med.

Det fortæller han om i et interview med mediet Der Standard.

Ifølge det østrigske medie har Straka afsløret, at Alcaraz ikke er villig til at dukke op for mindre end 750.000 euro. Derfor besluttede Straka, at han ikke skulle med, da det ville være 'for dyrt' for turneringen.

Ikke desto mindre kan ATP 500-turneringen alligevel bryste sig af et stærkt felt. De har nemlig 12 af de 20 bedste spillere på ATP-ranglisten med til turneringen.

Blandt andet kommer tilskuerne til at kunne nyde synet af stjerner som Daniil Medvedev, Jannik Sinner, Andrey Rublev, Stefanos Tsitsipas og Alexander Zverev.

Mange ville måske gerne have set Alcaraz i dette felt, men sådan blev det ikke. Og havde Straka beslutte at punge ud, ville det alligevel ikke have betydet noget, da Alcaraz - som sagt - har pådraget sig en skade i den ene fod.