Liverpool indgår aftale med United- og Chelsea-transfermål med prismærke på 1,2 milliarder

21/10/2023 15:30

|

Nicolai Busekist

Foto: Naomi Baker/Getty Images
Både Manchester United og Chelsea har vist stor interesse for ham, men nu lyder det, at Liverpool har vundet kampen.

Mest læste i dag

Selvom der fortsat er et par måneder til, at transfervinduet åbner, er Liverpool allerede i gang med arbejdet. Og nu lyder det, at de har indgået en aftale med en eftertragtet angriber med et prismærke på op til 1,2 milliarder kroner.

Denne sommer viste både Manchester United og Chelsea stor interesse for at hente den eftertragtede Napoli-angriber Victor Osimhen. Ingen af dem formåede dog at få en aftale i stand.

Den 24-årige angriber har hyppigt været rygtet væk fra Serie A-mestrene, men endte med at blive i klubben. Efter at have været udsat for kritik fra sin egen klub, skulle Osimhen dog være klar til at forlade Italien.

Selvom flere klubber har vist stor interesse for ham, lyder det, at han allerede har indgået en aftale med Liverpool. Dermed kommer United og Chelsea med stor sandsynlighed til at se langt efter ham.

Sportbible skriver, at den italienske journalist Valter De Maggio rapporterer, at Liverpool har indgået en aftale med spillere.

Han hævder, at Osimhen og hans agent, Roberto Calenda, har besluttet ikke at underskrive en kontraktforlængelse med Napoli på grund af interesse fra Anfield-klubben.

"Parterne var nået til enighed om en forlængelse, men så trak Calenda og Osimhen deres ord tilbage. Hvad skete der? En anden klub fra Premier League blev indblandet. Jeg taler om Liverpool," sagde De Maggio.

"Der har været hyppig kontakt, men jeg har hørt noget andet: Der er indgået en aftale. Lad mig præcisere: Aftalen er mellem Liverpool og spilleren, og involverer derfor ikke Napoli. Jeg håber, at Laurentiis kan beholde Victor Osimhen i det mindste indtil juni, men vi kan ikke være sikre."