Han blev kritiseret af Rasmus Højlund: Nu tager han til genmæle

Af: Nicolai Busekist

|

20/10/2023 08:00

Efter at have fået kritik af Rasmus Højlund, har han nu valgt at tage til genmæle.

Mest læste i dag

Man kan ikke komme udenom det faktum, at Danmark ikke spillede en god kamp mod San Marino. Hvad der ligeledes også var meget tydeligt var, at der blev gået til den på banen.

Flere gange var Rasmus Højlund udsat for hård behandling fra San Marino-spillerne. Den unge angriber hævder tilmed, at han i løbet af opgøret blev truet.

Efter opgøret har Rasmus Højlund været åben omkring sin kritik af San Marino. Han har dog især været efter Roberto Di Maio, der satte en grov tackling ind på danskeren, hvor han placerede et knæ i ryggen på ham.

Dette har nu fået Roberto Di Maio til at tage til genmæle. Først og fremmest har han rettet kritik af den 20-årige dansker på de sociale medier.

'Jeg ville gerne have set dig for 15 år siden, hvor det kun var rigtige mænd, der spillede fodbold. Du var en skuffelse," skrev han ifølge Ekstra Bladet.

Og i et nyt interview fortæller Roberto Di Maio, hvorfor han besluttede at gå til tasterne. Her slår fast, at han ikke var direkte ude efter at gøre ham ondt, selvom Rasmus Højlund er af den modsatte opfattelse.

"Han viste et billede af min tackling på ham og erklærede, at vi var ude efter ham på banen. Jeg vil på det kraftigste slå fast, at det er forkert. Vi gik ikke efter nogen, vi spillede bare hårdt og passioneret," fortæller han i et interview med bold.dk ifølge Ekstra Bladet.

Efter kampen var der meget fokus på netop Roberto Di Maios tackling på Rasmus Højlund. Blandt andet har forsvarsspiller Simon Kjær også kritiseret den voldsomme tackling, som kunne have resulteret i en slem skade.

Men San Marino-spilleren mener blot, at Simon Kjær og Rasmus Højlund ønsker at bruge tacklingen til at 'aflede mediernes opmærksomhed fra en dårlig præstation på San Marino Stadion'.