Flere kræver Kasper Hjulmand fyret: Nu melder Peter Møller ud

19/10/2023 11:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Stu Forster/Getty Images
Kasper Hjulmand har været genstand for en del kritik efter kampen mod San Marino, hvor mange tilmed har krævet ham fyret.

Mest læste i dag

Det er svært at komme udenom det faktum, at Danmark leverede en forfærdelig kamp mod San Marino. Faktisk var der en risiko for, at det end ikke var blevet til tre point.

Dette har medført, at flere danskere på de sociale medier har krævet, at den danske landstræner bliver fyret. Dette har nu fået fodbolddirektør Peter Møller til at melde ud, og han afviser bestemt, at det kan blive aktuelt.

"Det er slet ikke et tema, så jeg har næsten ikke engang lyst til at sige, hvor sikkert han sidder i sit sæde," fortæller Peter Møller til B.T.

Han fortæller også, at han slet ikke kan forstå, at det er et tema. Det danske mandskab har nemlig vundet de seneste fem af seks kampe, mens de har spillet den sidste uafgjort. Derfor mener han ikke, at der er grundlag for en fyring.

"Det må være svar på det, og det er det, vi koncentrerer os om. Så må alle andre vurdere, ytre sig og have deres holdninger til Kasper Hjulmand," siger han.

Peter Møller slår også fast, at de har fokus på den nuværende opgave med at kvalificere sig til EM. Med andre ord, så er det slet ikke taget op til overvejelse i DBU, at Kasper Hjulmand skal have stukket en fyreseddel i hånden.

Kritikken af Kasper Hjulmand har været vedvarende stort set siden VM i Qatar, hvor Danmark blev sendt ud på røv og albuer. Efterfølgende har de leveret nogle knap så overbevisende præstationer i EM-kvalifikationen.

Prikken over i'et blev den sløje kamp mod San Marino, som Danmark vandt 2-1. Det er bestemt ikke imponerende, da det er den dårligste nation i verden.