Medie: Derfor kan Lance Strolls mor have indflydelse på hans Formel 1-fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

18/10/2023 19:00

På det seneste har der været spekuleret en del i Lance Strolls fremtid i Formel 1. Nu lyder det, at hans mor kan have indflydelse på det.

Mest læste i dag

Der har længe været spekuleret i, om Lance Stroll har en fremtid i Formel 1. Den canadiske racerkører har ikke præsteret specielt godt i denne sæson, og har derfor været mødt af massiv kritik.

Sandsynligvis havde han ikke fået et sæde i Formel 1 i første omgang, hvis ikke hans far havde finansieret det. Det er nemlig hans far, Lawrence Stroll, der ejer en stor del af Aston Martins Formel 1-hold.

På trods af dette, så er det ikke hans far, der kan ende med at gøre en ende på hans karriere i Formel 1. Derimod er der forlydender om, at hans mor kan ende med at få indflydelse på dette.

Mediet F1 Insider skriver, at hans mor, Claire-Anne Stroll, er meget ivrig efter at få den 24-årige racerkører til at stoppe i Formel 1. Faktisk ser hun gerne, at han helt vælger at lægge racerkarrieren bag sig.

Angiveligt skulle hun have 'lagt pres på ham' på det seneste, da hun gerne vil have ham til at stoppe. Dette er forårsaget af det faktum, at han i det seneste år har været involveret i flere større ulykker på banen.

Blandt andet var han for nylig involveret i et stort uheld under kvalifikationen til Singapores Grand Prix. Her ramte han barrieren med en sådan kraft, at bilen blev splintret i flere hundrede stykker. Derfor var det ikke muligt at gøre bilen klar til det efterfølgende løb.

Desuden melder F1 Insider også, at Lawrence Stroll er nået til et punkt, hvor han overvejer at sælge Formel 1-holdet. Dette siges at være forårsaget af en 'manglende motivation' til at finansiere sin søns karriere.

Dog skriver GPFans, at det officielt er blevet afvist af Aston Martin, at den canadiske rigmand skulle gøre sig tanker om et salg af holdet.

Men dette har ikke forhindret rygter i at sprede sig i kølvandet på Strolls dårlige præstationer i denne sæson.