Holger Rune afslører: Derfor meldte jeg afbud til prins Christians fødselsdagsfest

Af: Nicolai Busekist

|

18/10/2023 10:30

Holger Rune var blandt de inviterede til prins Christians fødselsdagsfest, men den danske tennisstjerne dukkede ikke op.

Mest læste i dag

Det er de færreste, der kan prale af at være blevet inviteret med til en prins' fødselsdagsfest. Det er dog endnu færre, der også kan sige, at de valgte at afslå invitationen.

En af dem, der kan skrive under på begge dele, er tennisstjernen Holger Rune. Han blev nemlig nødt til at melde afbud til prins Christians 18-års fødselsdagsfest, selvom han gerne ville have deltaget i festlighederne.

Årsagen er, at han i denne uge skal spille Nordic Open i Stockholm. Og da han har været inde i en dårlig stime på det seneste, følte han, at han havde brug for et par ekstra træningsdage.

Af denne grund besluttede han, at det ville være bedst at melde afbud til den royale fødselsdagsfest. I stedet satte han kurs mod Stockholm, hvor han har trænet de seneste par dage.

"Det var planen, at jeg skulle have været med, men vi aflyste et par dage før. Jeg spiller jo første kamp onsdag. Derfor tog vi i stedet herop, så jeg kunne vænne mig til forholdene i to-tre dage," siger han til B.T.

Selvom det er vigtigt for den unge stjerner at fokusere på sit tennisspil, ville han naturligvis gerne have været med. Derfor er han også stadig ærgerlig over, at han ikke kunne komme.

"Det var ærgerligt, jeg ikke kunne. Men jeg håber, de havde en god aften," fortæller han.

Til festen var to 18-årige fra hver af landets kommuner blevet inviteret med som gæster. Desuden havde Kongehuset også inviteret en række unge fra sporten, kunsten og kulturens verden med til den store fest.

Holger Rune var blandt de indbudte, men besluttede at takke pænt nej, for at holde fokus på sin sport.