Simon Kjær var rasende efter landskamp: 'Vil du have, at jeg skal oversætte?'

18/10/2023 09:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Omar Vega/Getty Images
Tirsdag aften tørnede Danmark og San Marino sammen i en landskamp, der viste sig at blive mere dramatisk, end de fleste havde regnet med.

Mest læste i dag

Kampen mod San Marino var en helt særlig kamp for Simon Kjær. Det skyldes, at denne kamp har bragt ham foran Peter Schmeichel på listen over flest spillede landskampe.

Selvom det naturligvis er noget, som han er glad for, var glæden meget afmålt umiddelbart efter kampen.

Det skyldes primært, at Danmark leverede en pinlig og elendig præstation på banen, og kun kunne besejre verdens dårligste landshold med 2-1.

Men Simon Kjær var ikke blot pinligt berørt over den dårlige indsats fra det danske mandskabs side. Han var nemlig også rasende på kampens dommer, der ikke virkede til at have kontrol over den nærmest kaotiske kamp.

Kort tid efter en jubelscene, hvor Rasmus Højlund fik tiltrukket sig en del opmærksomhed, blev der udført, hvad der nærmest kunne ligne en hævnaktion på den unge angriber.

En sanmarinesisk spiller valgte nemlig at placere et knæ direkte i ryggen på Rasmus Højlund, men alligevel blev han ikke udvist. Det er Simon Kjær slet ikke tilfreds med, og henviser til, at den unge angriber kunne have brækket ryggen.

"Det er et klokkeklart rødt kort på Rasmus Højlund. Det er 100 procent bevidst. Der har været en lignende situation med Neymar, hvor han får et knæ ind i rygsøjlen - og han brækker faktisk ryggen. Det er jo farligt. Og der står tre dommere lige ved siden af," sagde Simon Kjær ifølge B.T.

Simon Kjær spiller til dagligt i AC Milan, og han kan derfor sagtens begå sig på italiensk. Derfor forstod han også, hvad der blev sagt til Rasmus Højlund under kampen, hvilket han tilbød at oversætte for dommeren.

"De (San Marinos spillere, red.) har jo lige sagt til ham, at 'nu går vi efter dine knæ'. Jeg sagde også til dommeren 'Vil du have, at jeg skal oversætte?'," fortæller han.

Rasmus Højlund bragte Danmark i front med 1-0 i sidste del af første halvleg. Der gik dog ikke lang tid, før San Marino fik udlignet og dermed bragt sig tilbage i kampen.