Pierre-Emile Højbjerg har mistet sin plads i Tottenham: Nu taler han ud

Af: Nicolai Busekist

|

16/10/2023 12:30

Den danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg har mistet sin plads i Tottenham, hvor han nu tilbringer tid på bænken.

Mest læste i dag

I de seneste tre sæsoner har Pierre-Emile Højbjerg været en mere eller mindre fast del af startopstillingen i Tottenham. Sådan har det dog ikke været i denne sæson, hvor han endnu ikke har fået en fuld kamp.

Ange Postecoglou, der er ny træner i klubben, har haft god succes siden sin ankomst. Efter de første otte runder af Premier League, er Tottenham at finde i toppen af tabellen.

Desværre ser han ikke Højbjerg som en del af startopstillingen. Den danske profil tilbringer derfor det meste af sin tid på bænken.

Selvom det har betydning for ham, er det ikke noget, der har været dialog om. Derimod forsøger han at holde fokus på at præstere, når han bliver sendt på banen.

"Den dialog skal jeg være ærlig at sige, den er der ikke. Min tilgang til det er at holde fokus på det, jeg kan gøre noget ved og hjælpe holdet, hvis der bliver kaldt på mig. At jeg holder snuden i sporet," siger han til B.T.

Selvom det er uden Højbjerg i startopstillingen, har Tottenham fået en rigtig god start på denne sæson. De fører i skrivende stund Premier League med en bedre målscore end Arsenal.

Ifølge Højbjerg er dette forårsaget af, at de i denne sæson spiller 'en ny form for fodbold'. Han mener selv, at det fungerer godt for dem, og at de har gang i en god udvikling. Det fortæller han til B.T.

Han indrømmer også, at han ikke har spillet specielt meget i denne sæson. Alligevel accepterer han det, om end han naturligvis forsøger at lave om på det.

"Det er klart, at jeg ikke har spillet så meget, som jeg har været vant til i Tottenham, men det er også noget, man tager med og må acceptere og lære af. Og forstå, hvad man kan gøre ved det," fortæller han også.