Hjulmand afslører: Derfor er Kasper Dolberg blevet sendt hjem

15/10/2023 16:48

|

Nicolai Busekist

Foto: Simon Hofmann/Getty Images
Det blev ikke til meget spilletid for Kasper Dolberg i denne omgang, da han har forladt landsholdslejren.

Mest læste i dag

Den unge Kasper Dolberg kommer ikke til at spille mere landsholdsfodbold i denne omgang. Derimod har han allerede forladt landsholdslejren, selvom der venter endnu en kamp på tirsdag.

Den 26-årige angriber nåede at spille 69 minutter i denne omgang. Han startede på banen, men blev cirka halvvejs gennem anden halvleg skiftet ud i opgøret mod Kasakhstan.

Og søndag blev det meldt ud, at han ikke vil være en del af truppen til den kommende kamp mod San Marino. Derimod har han allerede forladt landsholdslejren, og det er der en helt særlig årsag til, at han har gjort.

Dolberg er nemlig rejst hjem til Belgien, hvor hans kæreste og deres nyfødte tvillinger venter på ham.

Ifølge landstræner Kasper Hjulmand er det ikke en pludselig beslutning, der er blevet taget. Derimod har det hele tiden været planen, at han skulle hjem til sine døtre, der er blevet født for tidligt. Desuden var det Hjulmand, der foreslog at gøre det på denne måde.

"Det var min idé, at Dolberg skulle tage hjem efter denne kamp. Det var ikke sådan lige at tage fra de der lidt for tidligt født døtre. Så det var min idé at gøre det på den her måde," siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

Det har naturligvis betydet, at Hjulmand igen har været nødt til at udtage en ny spiller. Det er bestemt ikke første gang, at det sker i denne omgang, da han har været ramt af flere skader.

Som afløser for Dolberg, har Hjulmand valgt at hente Celtic-spilleren Matt O'Riley. Og det har hele tiden været planen, at han skulle hentes ind i stedet for Dolberg.

"Han kan hverken bestemme det eller spørge om det, så det var helt klart min idé, da han kom dertil, og det var mig, der sagde, det var sådan, det kunne være," siger Hjulmand.