Holger Rune får hjælp af tennislegende

Af: Nicolai Busekist

|

15/10/2023 09:30

Holger Rune har i denne uge fået hjælp til sin træning af en sand tennislegende.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Holger Rune har haft svært ved at få tingene til at fungere på tennisbanen for tiden.

Derfor har han tilsyneladende besluttet sig for at prøve noget nyt. Den 20-årige danske stjerne har allieret sig med en sand tennislegende, som har hjulpet ham med træningen i denne uge.

Han har derfor ikke haft selskab af Lars Christensen i Monaco i den seneste uge. Derimod har han haft travlt med at træne med den tyske legende Boris Becker.

Lørdag aften delte Rune selv et billede af sit hold på det sociale medie Instagram. På dette billede er Becker også med.

"Fantastisk træningsuge i Monaco," skriver Holger Rune om at have haft Becker med på holdet.

Ekstra Bladet har været i dialog med Aneke Rune, der er manager for sin søn. Hun bekræfter, at den tyske legende har hjulpet med træningen i denne uge.

Hun skriver til mediet, at Becker har hjulpet med træningen, fordi Runes sædvanlige træner, Lars Christensen, har opholdt sig i Danmark.

Og Becker er naturligvis en mand, der ved, hvad han taler om. Selvom han i de seneste år har været set som en kontroversiel figur på grund af sine skandaler, kommer man ikke udenom, at han vandt seks Grand Slam-titler i sin karriere.

Derudover er det ikke første gang, at han fungerer som træner for en af sportens store stjerner. Tidligere har han også hjulpet Novak Djokovic med træningen.

Becker blev i slutningen af sidste år løsladt fra et britisk fængsel. Her havde han afsonet en dom, fordi han skjulte værdier i forbindelse med sin konkurs i 2017. Efter at være blevet løsladt, har han forladt Storbritannien, og er nu vendt tilbage til tennissporten.