Raser mod Joakim Mæhle: Han har fornærmet os

Af: Nicolai Busekist

|

14/10/2023 11:00

Landsholdsstjerne Joakim Mæhle er havnet i massiv modvind, hvilket er forårsaget af hans tidligere udtalelser.

Mest læste i dag

Efter at have spillet for Atalanta i to år, blev Joakim Mæhle denne sommer solgt til Wolfsburg i Bundesligaen. Den tyske klub betalte 12 millioner euro for ham, hvilket svare til omtrent 90 millioner kroner.

Op til sommerens transfervindue var der mange rygter om hans fremtid i Serie A-klubben. Det skyldtes hovedsageligt, at hans spilletid var begrænset.

Derudover havde Mæhle også ved flere lejligheder udtrykt sin utilfredshed, hvilket han også gjorde i forbindelse med sit skifte til Wolfsburg.

Efter skiftet til Tyskland, har Mæhle til dansk presse forklaret, hvorfor han forlod Atalanta – og her blev der ikke lagt fingre imellem.

Han peger særligt på Gian Piero Gasperinis hårde trænerstil som en af årsagerne. Han anklagede ham for at ville bestemme alt i omklædningsrummet, og ikke give spillerne nogen frihed.

Dette fik Mæhle til at træffe beslutningen om at søge nye græsgange. Han ønskede nemlig at finde sig en klub, hvor han ikke blot var endnu et nummer på blokken.

Nu viser det sig, at udtalelserne er nået frem til Gasperini, som har valgt at skyde tilbage. Her lægger han ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med den danske stjernes udtalelser.

"Det er en fornærmelse mod hundredvis af spillere og miljøet i Atalanta, der altid har været ungt, friskt, høfligt og overbevisende," siger han til Gazzetta dello Sport ifølge Ekstra Bladet.

"Det, der altid har været Atalantas styrke, har været styrken i omklædningsrummet, hvilket ikke kan ødelægges af nogen. Jeg har aldrig haft et problem med fansene heller."

I denne sæson har han fået 698 minutter på banen fordelt på otte kampe, hvilket svarer til 87 minutter pr. kamp.