Andreas Christensen indrømmer: Det var frustrerende

Af: Nicolai Busekist

|

13/10/2023 09:15

Den danske forsvarsspiller har indrømmet, at det var frustrerende for ham.

Mest læste i dag

Andreas Christensen besluttede sidste sommer at skifte Chelsea ud med FC Barcelona. Det er et skifte, som han flere gange har understreget, at han er meget glad for at have foretaget.

Holder man Chelseas resultater op imod Barcelonas i den seneste sæson, er det da også ganske forståeligt, at han værdsætter sit skifte til det catalanske storhold.

Mens Barcelona kunne glæde sig over at have vundet La Liga i 2022/23-sæsonen, så det helt anderledes ud i Chelsea. Den London-baserede klub sluttede nemlig på en 12.-plads, trods massive investeringer fra ejer Todd Boehly.

Efter skiftet har Barcelona-træner Xavi også rost den danske forsvarer, men alligevel har han ikke fået spilletid i alle kampe i denne sæson.

Blandt andet blev han bænket i Champions League-kampen mod FC Porto, hvilket han ikke var tilfreds med. Desuden er han heller ikke selv klar over, hvorfor Xavi besluttede at lade den rutinerede forsvarer sidde på bænken.

"Der kan jeg ikke forklare, hvorfor jeg ikke spillede. Når jeg er fit, vil jeg gerne spille alle kampe, så det var frustrerende," sagde Andreas Christensen på et pressemøde i Helsingør ifølge Ekstra Bladet.

Selvom han ikke var tilfreds med at skulle sidde på bænken, har den 27-årige forsvarer valgt ikke at give udtryk for sin utilfredshed overfor Xavi.

"Jeg føler ikke, jeg er et sted, hvor jeg skal spørge Xavi om en forklaring. Jeg føler, jeg har spillet alle kampe, ud over de to, jeg fik en pause i," lød det fra den danske Barcelona-forsvarer.

Andreas Christensen skal i aktion lørdag, hvor han sammen med resten af det danske landshold skal forsøge at besejre Kasakhstan.