Thomas Delaney deler voldsomt billede efter operation

Af: Nicolai Busekist

|

12/10/2023 08:00

Landsholdsspiller Thomas Delaney har delt et voldsomt billede, efter at være blevet opereret for en skulderskade.

Mest læste i dag

Egentlig var danske Thomas Delaney lige kommet tilbage på sporet, men så gik det galt igen. Derfor er han heller ikke en del af landsholdets trup til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Kazakhstan og San Mirino.

Og det er bestemt ikke uden grund, at landstræner Kasper Hjulmand i denne omgang har været nødt til at klare sig uden den erfarne midtbanespiller.

Det skyldes, at den 32-årige Delaney var en tur under kvinden for få uger siden. Årsagen til, at han måtte opereres var, at han havde brækket sit kraveben i en kamp for belgiske Anderlecht.

Siden da har der ikke været meget nyt på denne front fra Delaney, men nu har den tidligere Dortmund-spiller delt et billede på det sociale medie Instagram. Her kan man se, at han som følge af operationen er blevet udstyret med et stort ar på sin venstre skulder.

Inden sit skifte til Anderlecht, havde Delaney en dårlig periode i tyske Hoffenheim, hvor han havde meget svært ved at finde formen. Derfor havde han også været fraværende på landsholdet, indtil den seneste landsholdssamling i september.

Foto: Instagram

Kort efter dette, var han retur i Belgien, hvor det gik galt for ham. Han endt med at falde meget uheldigt ned på sin skulder, hvilket kostede ham et brækket kraveben. Han blev derfor også nødt til at udgå fra den pågældende kamp.

Derfor er han nødt til at sidde over i denne omgang, og Hjulmand og co. bliver nødt til at klare sig uden ham, når de inden længe tørner sammen med hhv. Kasakhstan og San Marino.

Der er endnu ikke fastsat en dato for hans tilbagevenden, men Anderlecht forventer, at han er klar til træning i starten af næste måned.