Berørt Caroline Wozniacki melder ud: 'Krammer mine børn ekstra meget'

Af: Nicolai Busekist

|

11/10/2023 11:00

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er meget berørt af situationen, som har fyldt rigtig meget verden over de seneste dage.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at krigen mellem Israel og Hamas har fyldt verden over. Rigtig mange medier har dækket krigen med både billeder og videoer.

Derfor er det nærmest umuligt at have undgået at blive vidne til enten billeder eller videoer fra krigen, hvor mange blodige kampe finder sted.

Personer verden over er blevet meget berørt af hele situationen, hvilket selvfølgelig også omfatter sportsstjerne. En af dem, der har givet udtryk for dette, er tennisstjernen Caroline Wozniacki.

Især det faktum, at børn er blevet kidnappet, har ramt Wozniacki hårdt. Det har hun givet udtryk for i en story på det sociale medie Instagram. I denne forbindelse har hun også delt et billede af sig selv, der krammer sønnen James.

"Efter at have set, hvad der sker i Israel og alle de børn, der bliver fjernet fra deres familier, tortureret og dræbt, så krammer jeg mine børn ekstra meget i dag (tirsdag, red.)," skriver hun på det sociale medie ifølge B.T.

Hun er naturligvis ikke ene om at have rettet sine øjne mod Israel. Derimod er det noget, som rigtig mange har haft fokus på, efter den blodige krig mellem Israel og Hamas er brudt ud.

Det hele startede lørdag morgen, hvor terrororganisationen Hamas angreb Israel flere steder. Blandt andet har de angrebet en stor musikfestival nær Gaza, hvor det anslås, at mindst 260 civile personer har mistet livet.

De voldsomme angreb fra Hamas, har ført til flere gengældelsesangreb fra Israel.

B.T. skriver, at dødstallet i Israel lyder på minimum 900 personer. Ifølge de palæstinensiske sundhedsmyndigheder har mindst 770 personer mistet livet i Gaza.