Christian Eriksen er slet ikke tilfreds med det: Er rigtig ringe

Af: Nicolai Busekist

|

10/10/2023 09:00

Manchester United-stjernen Christian Eriksen lægger ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med, hvordan græsplænen er i Parken.

Mest læste i dag

Plænen er slet ikke, som den burde være i Parken. I september var der stor koncert, da Suspekt optrådte for flere tusinde glade gæster. Desværre har det fået betydning for plænen, som er nærmest pinlig at se på.

Det er dog ikke blot i Superligaen, at man har lagt mærke til plænens dårlige tilstand. Det har man også hos landsholdsstjernen Christian Eriksen.

Det udtalte han sig om på et pressemøde Helsingør, der blev afholdt i forbindelse med de kommende EM-kvalifikationskampe. I denne forbindelse lagde han ikke skjul på, at han ikke ligefrem har et positivt syn på plænen i Parken.

"Banen er rigtig ringe. Men det er jo desværre ikke noget nyt," lød det fra Eriksen ifølge B.T.

FC København har tidligere meldt ud, at der er sket en fejl i behandlingsprocessen efter Suspekt-koncerten. Efter sigende skulle banens dårlige tilstand være forårsaget af det faktum, at de ganske enkelt har glemt at vande banen.

Det er langt fra første gang, at der bliver rettet kritik af plænen i Parken. Derfor er det heller ikke kommet som en overraskelse for Eriksen, at den ikke er i bedre stand.

"Det er synd, men det er desværre ikke noget nyt. Der har altid været gode og dårlige perioder med den, mens jeg har været på landsholdet," sagde han også.

Til slut forklarede han også, at han forventet, at de ville finde nogle 'dygtige folk til at holde styr på banen'. Eriksen og co. skal i aktion på lørdag, hvor de skal forsøge at hente tre vigtige point i en kamp mod Kasakhstan.