Har fået god start i Anderlecht: Nu er der godt nyt for Kasper Dolberg

Af: Nicolai Busekist

|

09/10/2023 10:43

Kasper Dolberg er kommet godt fra start i belgiske Anderlecht, hvilket han nu høster frugterne af.

Mest læste i dag

Landstræner Kasper Hjulmand har været nødt til at skifte ud i sin trup, og det har vist sig at være godt nyt for Kasper Dolberg.

Den danske Anderlecht-angriber er nemlig blevet kaldt ind i stedet for Philip Billing. Han har nemlig været nødt til at melde fra, da han har pådrag sig en 'mindre skade'. Det betyder, at han ikke vil være i stand til at spille de kommende landskampe.

Dette meddeler Dansk Boldspil-Union i et opslag på det sociale medie X.

Fra DBU's side er der ikke blevet meldt ud om, hvilken tale, der konkret er tale om. Derfor vides det ikke, hvor alvorligt, det står til med Philip Billing.

Indtil videre kan Kasper Dolberg bryste sig af at stå noteret for at have spillet 40 landskampe. I disse kampe har han bidraget med 11 mål. Han har dog ikke været i aktion for landsholdet siden VM i Qatar, hvor de skuffede fælt.

I marts var det ikke muligt for ham at deltage i de første EM-kvalifikationskampe, da han fortsat var plaget af en hjernerystelse, som han havde pådraget sig.

Derefter var det dog ikke skader, der afholdt ham fra at spille for landsholdet. Derimod blev han valgt fra af Kasper Hjulmand, fordi han ganske enkelt ikke præsterede godt nok på klubplan.

Dette har dog ændret sig efter skiftet til Anderlecht i Belgien, hvor han har fået en rigtig god start. Lørdag kunne han juble, da han scorede sit femte sæsonmål, og dermed spillede en rolle i deres sejr på 3-1 over KV Melchen.