Andreas Christensen kan ende i ny rolle

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2023 12:21

Danske Andreas Christensen kan ende i en ny rolle, da FC Barcelona er hårdt ramt af skader på midtbanen.

Mest læste i dag

Når man ser Andreas Christensen på banen for FC Barcelona, er man vant til at se ham indtage en rolle i forsvaret. Ofte bliver han placeret som en af de to centrale forsvarsspillere.

Selvom det er her, han føler sig bedst tilpas, er han også i stand til at indtage andre roller og positioner på banen. Det har han bevist ved flere lejligheder, da han blandt andet før har indtaget en rolle som defensiv midtbanespiller.

Netop dette kan vise sig at blive aktuelt igen, da Frenkie de Jong har pådraget sig en skade og er ude på ubestemt tid.

Ifølge TV 2 Sport åbner det døren for, at Andreas Christensen kan ende med at blive rykket en plads frem på banen, mens opgaverne i det centrale forsvar derfor vil blive overladt til andre.

Dette blev præsenteret som en mulighed, da FC Barcelona-træner Xavi blev spurgt ind til en mulig rokade på et pressemøde forud for deres kamp mod Granada, som bliver spillet søndag aften.

I denne forbindelse slog den spanske træner det fast, at han ikke er afvisende overfor idéen. Dog vil det ikke være hans foretrukne valg, og derfor bliver det ikke aktuelt, medmindre den catalanske klub bliver ramt af flere skader.

Til søndagens kamp må Xavi blandt andet klare sig uden store profiler som Raphinha, Robert Lewandowski, og Pedri. På lige fod med Frenkie de Jong befinder de sig også på sidelinjen, fordi de døjer med skader.