Her er den egentlige årsag til, at dette Manchester United-talent forlod klubben

Af: Jesper Bengtson

|

08/10/2023 11:53

Talentet havde Erik ten Hag som træner i en periode. Genrefoto: Getty Images
Talentet havde Erik ten Hag som træner i en periode. Genrefoto: Getty Images
Nu har den rigtige årsag set dagens lys.

Mest læste i dag

Wales-manager Rob Page har afsløret, hvordan han har spillet en afgørende rolle i Charlie Savages karriere.. 

Den 20-årige midtbanespiller fra Reading står overfor sin potentielle landsholdsdebut i Wales' venskabskamp mod Gibraltar i Wrexham - men vejen hertil har været præget af vigtige beslutninger og rådgivning fra landstræneren Rob Page.

Det skriver The Mirror.

I sommers delte Rob Page sit værdifulde råd med den unge gut, der tilfældigvis er søn af Mirror Sport klummeskribent Robbie Savage. 

Landstræneren opfordrede Charlie Savage til at forlade Manchester United og søge spilletid andetsteds for at realisere sit potentiale. 

Dette råd var dybt inspireret af farens, Robbie Savage, eget karriereforløb. I 1994 forlod han nemlig United, hvorefter han genstartede sin karriere hos Crewe, før han fortsatte til Leicester City og spillede 39 landskampe for Wales.

“Jeg ved, hvad Robbie gik igennem, da han forlod Manchester United for mange år siden for at tage til Crewe. Jeg har været i kontakt med Charlie i løbet af de sidste par måneder og fortalt ham, at han var nødt til at spille konkurrencedygtig fodbold, hvis han ville have en karriere, og hvis han ville spille international fodbold. Han tog rådet til sig. Han tog til Reading, hvor han spiller godt og scorer mål”, lød det fra Rob Page.

Denne beslutning har vist sig at være klog, da Charlie Savage nu er en fast del af Readings førstehold, hvor han har scoret 2 mål i 12 kampe siden sin afgang fra Manchester United. 

Han var endda på stand-by for det walisiske landshold i september, og nu står han foran sit næste skridt i udviklingen som professionel fodboldspiller.

Charlie Savage er også blevet bemærket af Page for sit engagement på Wales-holdet, og selvom han endnu ikke har repræsenteret seniorholdet, har han allerede spillet otte kampe på tværs af tre aldersgrupper for Wales.