Vanvittig bombe: FC Barcelona vil hente Lionel Messi tilbage til klubben

07/10/2023 07:37

|

Nicolai Busekist

Foto: Mega Briggs/Getty Images
FC Barcelona er klar til at hente Lionel Messi retur til klubben, selvom han for nylig skiftede til Inter Miami i MLS.

Mest læste i dag

Denne sommer var der utallige rygter om Lionel Messis fremtid. Han stod uden kontrakt, da han ikke ønskede forlænge med Paris Saint-Germain, og stod derfor overfor en stor beslutning om sin fremtid.

Blandt andet blev han kædet sammen med et skifte retur til FC Barcelona. Men han blev også rygtet til Manchester City og tilmed Inter Milan. Derudover modtog han angiveligt også et nærmest absurd milliardtilbud fra en saudiarabisk klub.

I sidste ende besluttede han at vinke farvel til europæisk fodbold, da han underskrev en aftale med Inter Miami i MLS, og dermed rejste over Atlanten.

Nu er der dog forlydender om, at han kan være på vej tilbage til både Europa og FC Barcelona. Men dog kun for en stund.

Ifølge den spanske sportsavis SPORT ønsker den catalanske storklub på at hente Lionel Messi retur til klubben. Efter sigende er klubbens ledelse i fuld gang med at finde en måde at få det til at ske på.

Efter sigende skulle deres plan være at leje den argentinske stjerne i januars transfervindue, hvis ikke Inter Miami formår at kvalificere sig til slutspillet i den amerikanske fodboldliga.

Dette kræver ikke blot, at Lionel Messi selv er åben for en sådan konstellation. Det kræver også, at Inter Miami er villige til at lade ham forlade klubben for en stund.

Det vil med stor sandsynlighed være til stor glæde for FC Barcelonas fans, hvis klubbens ledelse formår at bringe Lionel Messi retur til klubben. Også selvom de kun kan have glæde af ham for en kort stund.

Spørgsmålet er dog, om han selv er interesseret i et sådant skifte. Den argentinske stjerne ser nemlig ud til at trives rigtig godt i Miami.