Vildt drama under fodboldkamp: Mand afgået ved døden efter fansenes kampafbrydelse

05/10/2023 08:24

|

Nicolai Busekist

En mand afgik tirsdag aften ved døden under en fodboldkamp, hvor en gruppe tilskuere fik kampen afbrudt.

Mest læste i dag

Tirsdag aften blev der spillet kamp mellem Leyton Orient og Lincoln City i Englands tredjebedste række. Desværre endte denne kamp med en tragisk afslutning.

Da der var spillet omtrent 80 minutter af kampen, opstod der pludselig en noget usædvanlige situation, skriver B.T.

Nærmest ud af det blå hoppede en gruppe på omkring 20 tilskuere ind på banen, hvor de satte sig på græsset.

Til en start var det uklart, hvad formålet med dette var. Det viste sig hurtigt, at de var med gode intentioner, da en 74-årig mand havde fået et ildebefindende. Han kæmpede derfor for sit liv på tribunen, og havde brug for at få hjælp.

Allerede inden da havde en tilskuer forsøgt at få kampen afbrudt, men det lykkedes ikke. Derfor besluttede en række tilskuere at springe ind på banen, så de på den måde kunne få dommeren til at afbryde kampen.

Både tilstedeværende paramedicinere og de to klubbers lægestab ilede til stedet, hvor de gjorde, hvad de kunne for at hjælpe. Umiddelbart derefter ankom ambulancefolkene, og kampen endte med at blive suspenderet.

Efterfølgende er det blevet meldt ud, at den 74-årige mand er afgået ved døden. Det er Leyton Orient, der har meldt ud, at manden, hvis navn var Derek Reynolds, ikke overlevede sit ildebefindende.

"Leyton Orient Football Club er knust over at kunne bekræfte, at den supporter, der blev syg i tirsdagens kamp mod Lincoln City, desværre er afgået ved døden. Hvil i fred, Derek,« skriver klubben på X ifølge B.T.

Reynolds havde været fan af Leyton Orient gennem hele sit liv. Desuden boede han også tæt på klubbens hjemmebane, Brisbane Road, hvor han ofte befandt sig under klubbens kampe.