Medie: Serie A-klubben vil hente Pierre-Emile Højbjerg

Af: Nicolai Busekist

|

03/10/2023 06:35

Landsholdsstjernen Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej væk fra Tottenham, da han sættes i forbindelse med en italiensk storklub.

Mest læste i dag

På det seneste har det været småt med spilletiden i Tottenham for Pierre-Emile Højbjerg. Derfor skulle han være åben for at forlade den engelske klub, når januars transfervindue åbner

Og nu lyder det, at den italienske storklub Juventus skulle være klar til at udnytte dette. De har nemlig brug for en solid forstærkning til midtbanen.

Ifølge Corriere dello Sport er der allerede blevet taget hul på processen med at indgå en aftale om et skifte i januar. Selvom der er taget hul på forhandlingerne, er der et stykke vej, inden der kan sættes en underskrift på papiret.

Inden de kan komme videre, er de dog nødt til at vente på en afgørelse i Paul Pogbas dopingsag. Hvis det viser sig, at han bliver kendt skyldig, vil Juventus være nødt til at hente en afløser.

Det er dog slet ikke sikkert, at det bliver nemt. Inden de kan gøre dette, er de også nødt til at finde ud af, hvordan de kan finansiere at hente Højbjerg. Tottenham er nemlig ikke villige til at slippe ham for enhver pris.

Sagen med Pogba, der er blevet testet positiv i en dopingtest, forventes at få sin afgørelse om få dage. Falder den ikke ud til den franske stjernes fordel, kan det resultere i en flerårig karantæne – og dermed et potentielt karrierestop.

Ligeledes vil det naturligvis resultere i et problem for Serie A-klubben, der skal finde en afløser for ham. Det er naturligvis i denne forbindelse, at Højbjergs navn er kommet i spil.

Hvis Juventus skal gøre sig forhåbninger om at købe ham, skal de finde op imod 225 millioner kroner. Derfor skulle Torino-klubben primært være interesseret i at leje ham, lyder det fra Corriere dello Sport.

Det italienske medie skriver desuden, at der allerede har været repræsentanter for Højbjerg i Torino, hvor de har talt med Juventus' ledelse.

Højbjerg har på det seneste være rygtet væk fra Tottenham, da klubbens nye træner, Ange Postecoglou, ikke anser ham som hans foretrukne spiller til midtbanen. Af denne grund har det også være småt med spilletiden for den rutinerede midtbanespiller.