Erik ten Hag taler ud om Marcus Rashfords manglende niveau

02/10/2023 06:21

|

Nicolai Busekist

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Manchester United-træner Erik ten Hag har udtalt sig om Marcus Rashford, der har haft svært ved at finde sit niveau på det seneste.

Mest læste i dag

Hollandske Erik ten Hag er overbevist om, at Marcus Rashford er i stand til at finde sit høje niveau frem, efter at have fået en dårlig start for Manchester United i denne sæson.

I sidste sæson var han en vigtig spiller for den engelske klub, da han var deres topscorer. I alt 30 mål formåede han at bidrage med, hvilket er hans højeste antal scorede mål i en enkelt sæson.

I denne sæson går det bestemt ikke lige så godt. Kun et enkelt mål er det blevet til, siden Premier League-sæsonen er blevet fløjtet i gang. Dette mål blev scoret i deres 3-1-nederlag til Arsenal.

Naturligvis er det ikke kun Rashford, der har haft svært ved at præstere i denne sæson. Derimod har det været en generel tendens for hele truppen, hvorfor de har fået en dårlig start på sæsonen.

Seneste tabte de deres andet Premier League-opgør i træk, da de lørdag tabte 1-0 til Crystal Palace på Old Trafford.

Efter weekendens nederlag er Ten Hag og co. at finde på en 10.-plads i tabellen, hvor de har ni point op til Manchester City i front.

Hvis United skal gøre sig forhåbninger om at vende denne sæson, er Rashford nødt til at finde sit høje niveau. Det samme gør sig gældende for danske Rasmus Højlund, der denne sommer blev hentet i italienske Atalanta.

Efter nederlaget til Crystal Palace, har Ten Hag støttet Rashfod, selvom han ikke har formået at præstere. I denne forbindelse har han dog også forklaret, at han ved, at han kan gøre det bedre.

"Jeg tror, han ved, at han kan gøre det bedre, end han gør nu. Jeg er sikker på, at det kommer," sagde han til Daily Mirror.

"Han arbejder hårdt, han ønsker at afslutte, og det vil komme. Det sker ikke automatisk. Som I har set i dag, var vi i de rigtige positioner, men beslutningstagningen var ikke god nok, og vi scorede ikke."