Cristiano Ronaldo har navngivet den ene spiller, han sætter på niveau med sig selv og Messi

01/10/2023 06:41

|

Nicolai Busekist

Foto: Sam Bagnall - AMA/Getty Images
Cristiano Ronaldo har peget på den ene spiller, som han mener, er på niveau med sig selv og Lionel Messi.

Mest læste i dag

Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi betragtes som værende to af de bedste fodboldspillere gennem tiderne. Faktisk er der mange fans af dem begge, der mener, at netop Messi eller Ronaldo er den bedste i historien.

Andre mener derimod, at det er en titel, der tilhører enten Pele, Diego Maradona eller Johan Cruyff. Ganske få går endda helt tilbage til spillere som Alfredo Di Stefano og Ferenc Puskas, som derfor også smides ind i samtalen.

Netop derfor er der også tale om en debat, der aldrig nogensinde kommer til at få sit ophør. På trods af den store debat om, hvem der er bedst, er de fleste enige om, at både Ronaldo og Messi hører til i toppen.

Derfor er der også mange, der nysgerrige efter at høre, hvad Ronaldo selv synes om dette. Nu har han svaret på, om Messi er den bedste spiller, han nogensinde har set.

"Sandsynligvis, ja," siger han ifølge Sportbible, inden han peger på en anden spiller:

"Ham og (Zinedine, red.) Zidane er sandsynligvis de bedste, som jeg har spillet og kæmpet med."

"Messi er en fantastisk spiller. Han er magisk. Som person har vi delt scenen i 16 år. Forestil dig det: 16 år har vi delt den."

"Jeg har et godt forhold til ham. Jeg er ikke venner med ham. Jeg mener, han er ikke en fyr, som er sammen med mig i mit hus eller som jeg taler i telefon med. Men det er ligesom en holdkammerat."

"Han er en fyr, som jeg virkelig respekterer for den måde, han altid taler om mig på."

Ronaldo har aldrig spillet på samme hold som Messi, men han har til gengæld været holdkammerater med Zidane. Det var i Real Madrid, hvor de fra 2015 til 2018 formåede at vinde hele tre Champions League-titler sammen.

Flere gange har der været forlydender om, at Messi og Ronaldo kunne ende på samme hold. Blandt andet lød det, at PSG skulle have været interesseret i at sætte dem sammen i offensiven. Det skete dog aldrig.