Lionel Messis drøm gik i opfyldelse til VM - men én ting går ham stadig på

Af: Jesper Bengtson

|

23/09/2023 11:09

Fodbold
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Lionel Messi vandt langt om længe det VM-trofæ, han havde drømt om.

Mest læste i dag

Da Argentina vandt VM blev spillerne hyldet rundt omkring i deres respektive klubber - men faktisk gjaldt det ikke dem alle.

Sagen var nemlig en anden for Lionel Messi, der på daværende tidspunkt spillede i Paris Saint-Germain på daværende tidspunkt.

Han havde som bekendt haft en aktie i, at det ikke var franskmændene, der i sidste ende kunne lade jublen bryde ud, og derfor var det også en smule ambivalent for ham at vende tilbage til Paris, hvor han nu skulle gå side om side med stjerner fra det franske landshold.

Ydermere skulle han genforenes med de passionerede franske fodboldfans. Dog udviklede dette sig ikke til noget stort problem, men alligevel er der én særlig ting, der har plaget argentineren siden VM-triumfen:

"Jeg var den eneste spiller, der ikke blev anerkendt for det", siger Lionel Messi ifølge Marca, og henviser til at samtlige af hans øvrige holdkammerater fra landsholdet blev hyldet i klubben.

Dog er det ikke noget, han som sådan er træt af, da han sagtens kan forstå, at det har været en svært situation for de franske fans:

"Men det er okay. Det var forståeligt. Jeg befandt mig i en situation, hvor vi havde vundet finalen, og hvor det var vores skyld, at Frankrig ikke vandt."

Under VM-slutrunden scorede Lionel Messi hele syv mål, men det var altså ikke nok til at blive turneringens topscorer, da det franske stjerneskud Kylian Mbappé endte med at have scoret otte mål ved turneringen efter sit hattrick i finalen.

Selvom den argentinske verdensmester måske ikke har modtaget den samme grad af anerkendelse som hans holdkammerater, fortsætter han med at brillere på banen i Miami og efterlader ingen tvivl om sin formidable evner, der gør han til en af verdens bedste fodboldspillere