Vil ikke miste ham: Manchester City klar til at tilbyde Erling Haaland vanvittig ugeløn

06/10/2023 17:19

|

Nicolai Busekist

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images
Manchester City vil holde fast i Erling Haaland, og er klar til at give ham en vanvittig ugeløn, for at sikre det.

Mest læste i dag

Manchester City er meget ivrige efter at holde fast i Erling Haaland, og håber derfor på at kunne åbne kontraktforhandlinger med den norske stjerne inden længe.

I denne forbindelse håber de på at kunne binde ham til en længere kontrakt. Ydermere skulle de også have stor interesse i at genforhandle aftalen, så de kan fjerne hans frikøbsklausul.

Den 23-årige stjerne blev hentet til Manchester City fra Borussia Dortmund sidste sommer. Dengang betale den engelske klub 51 millioner pund for at få fingrene i ham. Ifølge Transfermarkt vurderes han i dag til at være omkring 155 millioner pund værd.

Derfor vil det også kun være en klub med dybe lommer, der har mulighed for at hente ham. Alligevel ønsker Manchester City at give ham en ny kontrakt, selvom han har fire år tilbage af sin nuværende aftale med klubben.

Britiske Daily Mail skriver, at City skulle have 'appetit på at forlænge den med mindst endnu en sæson'.

For at gøre det attraktivt for nordmanden at skrive under på en ny aftale, er de også klar til at give ham en lønforhøjelse. I forvejen tjener han 400.000 pund om ugen, hvorfor der vil være tale om en særdeles lukrativ aftale, hvis lønnen forhøjes.

På det seneste har der været rygter om, at Real Madrid skulle have stor interesse i at hente ham til La Liga. Derudover er de dog også meget interesserede i at hente Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain, hvilket kan være en stopklods for deres jagt på Haaland.

Haaland har været en særdeles vigtig spiller for City, da han i sin debutsæson formåede at bidrage med intet mindre end 52 mål. Derfor spillede han også en stor rolle i, at de i sidste sæson lykkedes med at finde The Treble.

Og derfor 'ønsker City at belønne disse bedrifter', hvilket tilmed handler om, at Pep Guardiola har en 'tro på, at han stadig kan forbedre sig'.