Ikke sket før: Erling Haaland imponerer igen

28/05/2023 08:46

|

Nicolai Busekist

Foto: Lexy Ilsley - Manchester City/Manchester City FC via Getty Images

Mest læste i dag

Erling Haaland har fået en rigtig god debutsæson i Manchester City. Det er nu blevet cementeret, da han har vundet to store priser.

Den 22-årige Erling Haaland har næsten ikke været til at stoppe, efter han har skiftet Borussia Dortmund ud med Manchester City.

Efter sit skifte til den engelske klub, har han imponeret stort set hver uge. Dette har nu medført, at han er blevet hædret af Premier League - og ikke blot med én pris.

Derimod er han for denne sæson blevet tildelt prisen som 'Årets spiller' og 'Årets unge spiller' i den bedste engelske række.

Det har han god grund til at glæde sig over, da det er første gang nogensinde, at en spiller har vundet begge priser. Til BBC fortæller han, at det selvfølgelig er noget, der betyder en del for ham.

"Jeg er beæret over at være den første spiller, der vinder begge priser i samme sæson - tak til alle, der stemte på mig," lød det fra Haaland.

Hidtil er det blevet til 36 mål i denne sæson i Premier League. Det har været nok til at blive den spiller, der har scoret flest mål i en enkelt sæson i den engelske liga.

Samlet er han oppe på 52 mål i denne sæson, hvorfor han har været en vigtig spiller for Pep Guardiola og co. Derfor er der heller ingen forventninger om, at han får lov til at forlade klubben.

Selvom han allerede nu har kunnet fejre de to flotte priser samt løfte Premier League-trofæet, er der mulighed for endnu mere succes i denne sæson.

Den 3. juni tørner City sammen med Manchester United i FA Cup-finalen. Blot en uge senere skal truppen igen i aktion, men denne gang gælder det Champions League-finalen mod Inter.