Barcelona-talent sparkede bolden ud og spurtede ind i omklædningsrummet: Nu er årsagen blevet afsløret

Af: Nicolai Busekist

|

05/10/2023 11:53

FC Barcelona-talentet sparkede bolde ud af banen og spurtede dernæst ind i omklædningsrummet midt under onsdagens opgør mod FC Porto.

Mest læste i dag

Lamine Yamal skrev onsdag aften historie. Her startede han på banen i en Champions League-kamp i en alder af blot 16 år og 83 dage. Det gør ham til den yngste spiller, der nogensinde har fået mulighed for at starte inde i en Champions League-kamp.

Selvom han sandsynligvis havde håbet på at kunne spille kampen til ende, skulle det åbenbart ikke gå således, for på dramatisk forlod han pludselig stadionet Estadio do Dragao.

Det viste sig hurtigt, at han med al hast var løbet direkte ind i omklædningsrummet. Her kom han aldrig tilbage fra, og FC Barcelona måtte derfor fortsætte kampen uden det 16-årige talent.

Efter at have spillet med 10 mand på banen i cirka syv minutter, besluttede Xavi, at han ikke længere kunne vente på Yamal. Derfor blev rutinerede Marcos Alonso sendt på banen som afløser for den unge stjerne, der stadig befandt sig i omklædningsrummet.

Det vakte naturligvis stor undren, at den talentfulde kantspiller forlod banen på denne måde, men efter kampen forklarede Barcelona-træner Xavi årsagen til det.

"Yamal følte sig utilpas. Han havde sagt det til mig i et stykke tid i løbet af kampen, at han følte sig syg. Vi udnyttede opholdet i spillet, så han hurtigt kunne komme ned på toilettet og måske komme sig hurtigt, men til sidst stod det klart, at han ikke var i stand til at komme tilbage fra omklædningsrummet," sagde han ifølge TV 2 Sport.

Kampens eneste mål blev scoret af Ferran Torres, men det var tilstrækkeligt til at tage tre point med hjem til Spanien.

Selvom det ikke skete onsdag aften, er det fortsat muligt for Yamal at blive den yngste målscorer i Champions League-historien. I skrivende stund er Ansu Fati indehaver af den, da han i en alder af 17 år og 40 dage scorede for Barcelona mod Inter.