Efter periode med modgang: Nu er der godt nyt for Kasper Schmeichel

Af: Nicolai Busekist

|

07/10/2023 08:33

Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har været gennem en periode med modgang, men nu ser det lysere ud.

Mest læste i dag

Skiftet fra Leicester til Nice var ikke en succes for Kasper Schmeichel, der endte med at få ophævet sin kontrakt efter en enkelt sæson.

I sin tid i den franske klub, blev han blandt andet beskyldt for ikke at være seriøs omkring sin træning. Ligeledes leverede han ved flere lejligheder mangelfulde præstationer. Dette førte i sidste ende til, at hans kontrakt blev revet op efter gensidig aftale.

Kort tid efter blev det afsløret, at han havde skrevet under på en kontrakt med den belgiske storklub Anderlecht. Og her har han fået en bedre start, end han fik i Nice. Faktisk er det gået så godt, at han nu er nummer et på målmandsposten i klubben.

"Kasper er blevet udnævnt som førstemålmand. Han spillede i de seneste to kampe, og han kommer også til at stå mod Mechelen," siger Anderlechts danske træner, Brian Riemer, til Het Nieuwsblad ifølge B.T.

Det er naturligvis gode nyheder for Kasper Schmeichel, men anderledes forholder det sig for hans konkurrent på målmandsposten Maxime Dupé, der nu må forberede sig på at skulle sidde på bænken fremover.

Selvom det for nu er Kasper Schmeichel, der er førstemålmand i Anderlecht, er det ikke sikkert, at det bliver ved med at forholde sig således. Brian Riemer har nemlig informeret truppen om, at der ikke er tale om en endegyldig beslutning.

"Schmeichel vil skulle bevise hver eneste uge, også til træning, at han fortjener sin plads i målet. Vores målmandstræner vil fortsætte med at lave løbende evalueringer. Især i store klubber er det sådan, at man er nødt til at acceptere konkurrence om pladserne," siger han også.

Lørdag skal Kasper Schmeichel og resten af Anderlecht-truppen i aktion mod Mechelen. Her forventes det, at danske Kasper Dolberg vender retur efter sin skade.