Trist nyt for Kasper Schmeichel

Af: Emil Martesen

|

18/09/2023 08:29

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Der er ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

I stedet for at jagte en lukrativ kontrakt, har den danske landsholdsmålmand valgt spilletid og passion for spillet over den økonomiske gevinst.

Den danske landsholdsmålmand har nemlig valgt at takke ja til et tilbud fra den belgiske storklub Anderlecht, hvor han fremover skal slå sine folder.

Og det er faldet i god jord hos fans verden over.

Især i en tid, hvor fodboldverdenen ofte er domineret af astronomiske lønninger og overførselsgebyrer, har den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel valgt en anden vej.

Men selvom den danske landsholdsmålmand ikke har lagt skjul på, at han er ivrig efter at komme i aktion for den belgiske klub, så må Kasper Schmeichel sande, at der går lidt endnu.

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har nemlig pådraget sig et mindre ribbensbrud, hvilket har skabt en bølge af spekulationer omkring hans tilgængelighed i de kommende kampe.

I et interview med Le Soir delte den danske cheftræner, Brian Riemer, sin bekymring:

"Kasper Schmeichel har pådraget sig et mindre brud på sine ribben".

I samme ombæring løftede han sløret for, at Kasper Schmeichels deltagelse i topkampen mod Club Brügge endnu er uvist.

Men det stopper ikke her.

Denne hændelse kommer på et kritisk tidspunkt, hvor Anderlechts målmandskonkurrent Maxim Dupé begik en alvorlig fejl i den nylige kamp mod Kortrijk, hvilket resulterede i et straffespark og et rødt kort.