Gerard Pique afviser alle spekulationer: Deler sin lønseddel

Af: Emil Martesen

|

17/09/2023 16:00

Foto: Jose Manuel Alvarez/Getty Images
Foto: Jose Manuel Alvarez/Getty Images
Den spanske forsvarsprofil afviser alle spekulationer.

Mest læste i dag

I den seneste tid har der været en del spekulationer omkring fodboldstjernen Gerard Piqués løn, men nu har den tidligere Barcelona-spiller selv valgt at tage bladet fra munden.

I et forsøg på at mane rygterne i jorden, har den spanske forsvarsstjerne løftet sløret for et billede af sin lønseddel på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter, for at afsløre den sande størrelse af sin indkomst: 

"Her er 50% af min løn, der blev udbetalt den 30. december. Vis noget selvrespekt", skrev Gerard Piqué i et tweet, hvor han delte et billede af en lønseddel, der viste en halvårlig indkomst på €2,328,884.39 (£1.94m), et beløb der er markant lavere end de €14 millioner (£11.7m), sportsjournalisten Lluis Canut tidligere havde rapporteret på catalansk tv.

Det skriver ladbible.

Du kan se billedet i bunden af artiklen.

FC Barcelona har også taget afstand fra Canuts påstande, og i en officiel udtalelse afviste klubben, at de havde leveret oplysningerne om spillerlønningerne, og understregede at de rapporterede beløb var fejlagtige:

"De nævnte beløb er forkerte og stemmer ikke overens med virkeligheden. Desuden er de angivne beløb for de første tre spillere [Piqué, Busquets og Alba] faste beløb, som muligvis aldrig vil blive nået, da de er baseret på variable faktorer", lød det fra klubben.

Denne episode kaster lys over den konstante mediespekulation og rygter, der omgiver fodboldstjerners lønninger, og viser, at selv stjerner som Piqué ikke er immune over for falske påstande og rygter.

Du kan se Gerard Piques lønseddel herunder:

Foto: Privat