Bekymrende nyt for Christian Eriksen

Af: Emil Martesen

|

15/09/2023 08:21

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu er der bekymrende nyt for den danske landsholdsprofil.

Mest læste i dag

En storhedstid kan være på vej ud for Christian Eriksen og hans mange fans.

Folk der fulgte med i Manchester United-holdet i den forrige Premier League-sæson, kunne finde den 31-årige fynbo i den faste startopstilling uge efter uge.

Men nu er der kommet nye kræfter ind i United-mandskabet, hvilket har medført ændringer i de vanlige traditionelle 11 mand der starter på banen - og Christian Eriksen er blandt dem der hårdest har mærket ændringerne.

Indkøbet af den engelske spiller Mason Mount har nemlig ført til, at United-manager Erik ten Hag har fået en ny favorit inde på midtbanen - og der kan ikke være plads til alle.

Alt tyder på at Mount har mast sig ind på Eriksens position. Danskeren har nemlig kun startet inde på banen i to ud af fire kampe - vel og mærke de to kampe Mount har siddet ude med skade.

Og ifølge den tidligere United-spiller Paul Parker, så lover det ikke godt for Eriksens fremtidsudsiger, når det kommer til spilletid.

"Personligt tror jeg ikke, at Christian Eriksen får en nøglerolle i denne sæson. Eriksen er ikke i den bedste position lige nu, for han har slet ikke haft den samme indflydelse, som han havde i den seneste sæson", fortæller Parker til SpilXperten, og går i forsvarsposition på vegne af danskeren.

"Folk burde ikke tale så respektløst om ham. Han har været en nøglefigur i Premier League i et årti. Nu siger alle, at han er blevet for langsom. Sådan er det med spillere i hans alder. Folk sagde det samme om Casemiro, da han ikke præsterede godt i de første par kampe".

Parker, der i dag er 59 år gammel, nåede selv at spille hele 142 kampe for Manchester-topholdet. Han glæder sig også til weekendens opgør, nu hvor landsholdspausen er forbi, og 'De røde djævle' får besøg af Brighton på Old Trafford.