Nu er der nyt om Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche til 2,4 millioner kroner

Af: Emil Martesen

|

13/09/2023 14:49

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nicklas Bendtner mistede sin Porsche, fordi han kørte for mange gange uden gyldigt, dansk kørekort.

Mest læste i dag

Der har været en masse postyr omkring Nicklas Bendtner og hans svimlende dyre Porsche Taycan Turbo S El Coupe til en værdi af 2,4 millioner kroner.

Tiden skal spoles tilbage til 2021 for at finde en start på postyret, da den tidligere fodboldstjerne her fik konfiskeret sin bil af Københavns Byret, fordi han flere gange havde kørt bil uden et gyldigt, dansk kørekort.

I 2023 blev den konfiskering stadfæstet af Østre Landsret i maj 2023, hvorfor Nicklas Bendtner mistede sin bil endegyldigt.

Men nu er der nyt. Onsdag eftermiddag klokken 17 sættes bilen på auktion hos Sjællands Bilauktion A/S, og her er det muligt at få fat i den dyre bil, såfremt man har den helt store tegnebog med i byen.

Det skriver Ekstra Bladet via Se og Hør.

Nicklas Bendtner har før været i clinch med færdselsloven, da han før blev dømt for at køre alt for meget for hurtigt. 

Blandt andet har han en episode på cv’et, hvor han kørte 157 kilometer i timen i en 110-zone.Porschen, der er tale om, har hele 625 hestekræfter, og den har kun kørt 1.600 kilometer. 

Til trods for prisen på hele 2,4 millioner kroner så kan man finde lignende biler på Bilbasen til omtrent én million kroner mindre, skriver Ekstra Bladet.

Da det i sin tid stod klart, at Nicklas Bendtner ikke ville få lov at beholde sin bil, skrev han følgende på sin Instagram-profil i en såkaldt ‘historie’:

"Jeg går ingen steder. Leger jer selv ud i troen om selvretfærdigelse og opstigning mod noget større, der aldrig sker. Ja, ja, ja, ja... jantelov og naboens hus har en forkert tagsten. Hjælper altid i skal bare spørge ad. Tillykke med skillingerne.”