Kasper Hjulmand fremhæver landsholdets hemmelige våben

12/09/2023 12:45

|

Emil Martesen

Den danske landstræner fremhæver landholdets hemmelige våben.

Mest læste i dag

I en nylig udtalelse har Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, ikke sparet på roserne, når det kommer til Pierre-Emile Højbjergs præstationer på fodboldbanen.

Den danske landstræner lægger heller ikke skjul på, at Pierre-Emile Højbjerg er en sand talisman for holdet:

"Pierre driver bare med sin vulkan og med sin energi. Det er ikke første gang, vi ser det", lyder det fra landstræneren inden han fortsætter:

"Han blæste igennem, da vi kom bagud mod Frankrig på Stade de France. Hvem var det, der virkelig trådte frem i bussen, da Finland kom på 1-1 i Parken? Det er som om, han lige sætter et tempo mere på og driver det frem. Mod Slovenien kom vi bagud, og her tog han pludselig bolden, pressede frem i venstre side og spillede den på tværs. Og i aften gjorde han det igen", lød det i kølvandet på 0-1 sejren over Finland.

Og mod Finland var han igen her, der og alle vegne med en intet mindre end bemærkelsesværdig præstation.

Og netop hans evne til at øge tempoet og drive holdet frem i kritiske øjeblikke har gjort ham til en uvurderlig ressource for det danske hold.

Med Pierre-Emile Højbjerg i spidsen, ser fremtiden lys ud for det danske fodboldlandshold.

Hans passion og dedikation på banen er en inspiration for både hans holdkammerater og unge spillere over hele landet. Det er tydeligt, at Pierre-Emile Højbjerg er bestemt til at spille en central rolle i Danmarks fremtidige succes på fodboldscenen.