Peter Schmeichel kommer med skarp kritik af United-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

19/09/2023 06:41

Den tidligere Manchester United-målmand Peter Schmeichel havde ikke mange pæne ord at sige, efter De Røde Djævles 3-1-nederlag til Brighton.

Mest læste i dag

Det er ikke forkert at sige, at Manchester United har fået en dårlig start på denne sæson i Premier League.

Efter deres 3-1-nederlag til Brighton, har De Røde Djævle nu tabt tre af denne sæsons første fem kampe. Det betyder, at de ligger på en 13.-plads i tabellen.

Det har naturligvis påvirket Peter Schmeichel, der selv har stået mellem stolperne for den engelske storklub. Efter kampen er der især én ting, som den tidligere målmand har rettet kritik af.

Schmeichel var nemlig dybt utilfreds med, at der ikke skulle andet, end en basal sparkefinte til at snyde forsvarer Lisandro Martinez. Netop dette havde Pascal Gross succes med, og han kunne dernæst sende bolden i nettet til 2-0.

"Det er et godt billede på, hvad der sker med Manchester United lige for tiden. Det er meget individuelt," sagde han ifølge Ekstra Bladet til det britiske medie Mirror.

Han forklarede, at den argentinske forsvarer fik bragt sig selv i en dårlig situation, og at han i stedet skulle have lukket af.

"Han sætter sig i en position mellem bolden og målmanden. Han burde lukke af i stedet for at prøve at blokere. Hvis man skal prøve at blokere bolden, skal man ikke kaste sig ind og dreje kroppen, men i stedet stå fast på benene," lød det.

Til slut understregede han også, at der 'helt klart ikke er styr på tingene' i den engelske klub, som sidste sommer hentede Erik ten Hag ind som ny træner.

United skal forsøge at rette op på den dårlige start, når de lørdag tørner sammen med Burnley i Premier League.

Inden de får muligheden for at hente point til kontoen i den hjemlige liga, skal de forsøge at besejre Bayern München i Champions League-gruppespillet. Denne kamp bliver spillet onsdag.