Lionel Messis bodyguard vækker opsigt med behandling af baneløber

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2023 10:33

Lionel Messis bodyguard Yassine Chueko har flere gange tiltrukket sig opmærksomhed, og det er nu sket igen.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste måneder er Lionel Messi bodyguard Yassine Chueko blevet så populær, at han nærmest har brug for en bodyguard selv.

Han har flere gange tiltrukket sig en del opmærksomhed, hvilket han gjorde igen i forbindelse med Messis comeback for Inter Miami.

Efter slutfløjt besluttede en ung fan nemlig at løbe ind på banen med retning direkte mod den argentinske troldmand. Det fik Chueko til at reagere, ved at gribe fat i den unge fan.

Det lignede derfor, at han ville føre ham ud af banen, men han traf i stedet en anden beslutning.

Efter at have fået situationen under kontrol, valgte han at tage den unge dreng med hen til Messi. Her fik han mulighed for at tage en selfie med verdensstjernen, som endda også signerede hans trøje.

I stedet for blot at føre den unge dreng ud af banen, valgte Chueko i stedet at give ham en uforglemmelig oplevelse. Og det er naturligvis noget, der har vakt opsigt, og som har ført til ros på de sociale medier.

Messi gjorde comeback for Inter Miami efter en kort skadespause, men han var ikke i stand til at føre dem til sejr. Derimod måtte de tage til takke med et nederlag til Cincinnati.

Det var til stor ærgrelse for klubbens fans, da Montreal også sejrede over Portland. Det betyder, at det ikke længere er muligt for Miami at kvalificere sig til slutspillet.

På grund af sin skade, var Messi ikke at finde på banen fra start. Derimod blev han først skiftet ind efter cirka 55 minutters spilletid. Her gjorde han, hvad han kunne for at bringe dem ind i kampen, men det lykkedes ham ikke.

Ikke desto mindre har han haft en fin start på sit liv i Miami, hvor han blandt andet har hjulpet dem til at vinde Leagues Cup. Desuden førte han også holdet til pokalfinalen, men her endte det med et nederlag til Houston Dynamo.