Max Verstappen opnår imponerende bedrift: 'Det er en fantastisk følelse'

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2023 09:47

Max Verstappen har et rigtig godt greb om Formel 1 for tiden, og den unge hollænder fortsætter med at imponere.

Mest læste i dag

Red Bull-stjernen Max Verstappen kan skrive endnu en VM-titel på sit CV. Lørdag kørte han sig ganske vist ikke til sejr i sprintløbet, men det var heller ikke nødvendigt.

Faktisk behøvede han ikke at hente mere end tre point i lørdagens sprintløb i Qatar, for at kunne kalde sig verdensmester i denne sæson.

Da det lykkedes ham at køre sig til en 2.-plads i sprintløbet, var det derfor en kendsgerning, at han havde sikret sig sin tredje VM-titel i træk.

Efterfølgende var han hurtig til at sende en tak til dem, der havde hjulpet ham med at opnå den store bedrift. I denne forbindelse var det naturligvis særligt hans hold, der skulle have en tak med på vejen.

"Jeg kan ikke takke jer nok," lød det ifølge nyhedsbureauet AFP fra Max Verstappen til hans hold i garagen og omkring ham.

"Det er en fantastisk følelse, og det har været et fantastisk år. Vi har haft nogle enestående løb, og jeg er hamrende stolt af det job, hele holdet har udført. Det er en enorm nydelse at være en del af denne gruppe mennesker."

Efter at have parket sin bil på podiet, kunne han stige ud og række tre fingre i vejret til publikum. Dermed fik han markeret, at han lørdag vandt sit tredje VM i træk.

Dernæst var den hollandske stjerne hurtigt henne hos sine ingeniører og mekanikere, hvor der naturligvis blev delt krammere ud og jublet i stor stil.

I denne sæson har den unge racerkører været intet mindre end fænomenal. Det er lykkedes ham at køre sig til en sejr i 13 ud af 16 løb i denne sæson. Dermed er det ikke længere muligt for nogen anden kører at indhente ham i den samlede stilling.

Det gælder også for hans holdkammerat Sergio Perez, der i skrivende stund befinder sig på en 2.-plads. Han er faktisk i farezonen for at miste sin plads, hvis ikke han formår at køre sig til gode placeringer i de kommende løb.