Tidligere Formel 1-kører med særlig afsløring om Michael Schumacher

Af: Nicolai Busekist

|

05/10/2023 10:44

En tidligere Formel 1-kører er kommet med en særlig afsløring om Michael Schumacher, der ikke er blevet set offentligt i over ti år.

Mest læste i dag

Karun Chandhok kørte sit første løb i Formel 1 tilbage i 2010. Det er naturligvis en stor oplevelse i sig selv, men den blev kun større af, at han fik en rigtig varm velkomst.

Da han gjorde sig klar til at skulle køre sit første løb i den ypperste motorsportsklasse, var den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher nemlig den første til at byde ham velkommen.

Det har indiske Karun Chandhok, der i dag ernærer sig som tv-vært og -kommentatorer, ifølge B.T. afsløret i et interview med det britiske medie The Mirror.

"Da jeg kørte mit første Formel 1-løb i Bahrain, var Michael den første kører, der sagde hej til mig og bød mig velkommen," fortæller han.

"Så brugte han fem minutter på bare at snakke med mig og spurgte ind til min baggrund samt, hvor jeg kom fra. Og så ønskede han mig held og lykke med min sæson. Det behøvede han jo ikke at gøre."

Karun Chandhok nåede at køre to sæsoner i Formel 1, inden det var slut. Her kørte han for det daværende Hispania-hold. Desuden kunne han bryste sig af at være den kun anden indiske racerkører, der sikrede sig en plads i Formel 1.

Efter sin karriere som racerkører, har Karun Chandhok fungeret som kommentator og vært hos en række tv-kanaler. Blandt andet har han være tilknyttet kanaler som BBC, Channel 4 og Sky Sports.

Kun tre år efter at have budt Karun Chandhok velkommen i Formel 1, var Michael Schumacher ude for en alvorlig skiulykke, der endte med at sende ham i koma.

Han har ikke vist sig siden den voldsomme ulykke, og kun hans nærmeste ved, hvordan hans tilstand er. Derfor har der naturligvis vær utallige spekulationer om dette, men familien holder fast i, at de vil værne om den tidligere racerkørers privatliv.