Haas-boss Günther Steiner med godt nyt til Kevin Magnussen: Bliver noget helt andet

Af: Nicolai Busekist

|

04/10/2023 12:29

Haas-boss Günther Steiner er kommet med en positiv melding, der må være som sød musik i ørerne hos Kevin Magnussen.

Mest læste i dag

Günther Steiner har udtalt sig i positive vendinger omkring holdet forventninger til deres bil til 2024. Desuden lyder det, at de planlægger at overgå til et nyt koncept, når feltet rejser til USA om få uger.

Angiveligt har holdet formået at identificere problemerne med deres VF-23, som har gjort den til en af de værste biler i feltet, hvad angår dækslid. Faktisk har Kevin Magnussen har slået fast, at det i dette henseende er en af de værste biler, han har kørt i Formel 1.

Haas vil være et af de sidste hold i feltet, der overgår til et Red Bull-inspireret koncept. Det sker, når de introducerer en ny version af deres VF-23 i Austin, hvor løbet køres den 22. oktober.

Günther Steiner og co. stoppede med at introducere opgraderinger til den nuværende bil omtrent midtvejs i sæsonen. Han har senere indrømmet, at de blev nødt til at 'se virkeligheden i øjnene', da det er et 'defekt koncept'.

Heldigvis ser der ud til at være lys forenden af tunnelen for Kevin Magnussen og holdkammeraten Nico Hülkenberg, der begge har kæmpet med at hente point. Günther Steiner er nemlig positiv omkring den nye bil fra Haas.

"Jeg ved endnu ikke præcis, hvad jeg kan forvente. Jeg ville forvente, at vi opnår bedre præstationer, men det vigtigste er at se på, hvad vi gør næste år," siger han ifølge RacingNews365.

"Næste års bil er en fuldstændig ændring i konceptet. Med dette års bil kunne vi ikke lave ændringer, da vi har nogle begrænsninger, herunder radiatorerne og sidekollisionsstrukturen."

"Men vi går i den retning, så meget vi kan. Men der er mere at lære og forhåbentlig får vi en mere stabil bil. Bilen er meget temperamentsfuld ellers – downforce kommer og går. Vi har brug for en stabil bil, der i sving, i krøjning og i styring er mere i overensstemmelse med disse egenskaber."