Nu deler Günther Steiner overraskende melding om 'tidlig julegave' til Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg

Af: Emil Martesen

|

17/09/2023 12:00

Foto: Marco Canoniero/Getty Images
Foto: Marco Canoniero/Getty Images
Nu deler han hudløst ærlige ord.

Mest læste i dag

I F1-verdenen, hvor hvert sekund tæller, er innovation nøglen til succes.

Og det amerikanske mandskab ligger skam heller ikke på den lade side.

Haas F1-teamet, der har haft en udfordrende sæson, ser nu mod en lysere fremtid med en større opgradering i horisonten.

Det skriver Racefans.

Teamets kørere, Nico Hulkenberg og Kevin Magnussen, er spændte på at se, hvad denne 'tidlige julegave', som de kalder det, vil bringe til deres præstationer på banen:

"Det var bestemt sæsonens værste øjeblik med hensyn til præstation," indrømmede Hülkenberg i kølvandet på det skuffende løb ved det italienske Grand Prix.

Men håbet lever stadig, da teamet har arbejdet på en omfattende opgradering, der forventes at debutere ved det kommende United States Grand Prix i Austin:

"Jeg håber selvfølgelig, at det vil give os et stort skridt fremad, men nu kan jeg kun spekulere", tilføjede Nico Hülkenberg med fornyet optimisme.

Teamchefen Günther Steiner har da heller ikke lagt skjul på de udfordringer, teamet har stået overfor:

"Vi kunne ikke finde yderligere præstationer", sagde han, og understregede i samme ombæring, at det var tid til at ændre strategi og koncept.

Inspireret af andre teams succes med sidepod downwash-konfigurationen, som blev pioneret af Red Bull, planlægger Haas nu at følge trop:

"På et tidspunkt skal du indse, at vi skal ændre konceptet, vi skal se virkeligheden i øjnene", bemærkede Steiner.

Denne strategiske ændring kommer som en del af en større indsats for at genopfinde teamet og bringe dem tilbage i konkurrencen.

Günther Steiner slog samtidig fast, at koncepter med bilen vil ændre sig:

"Konceptet med bilen vil ændre sig," sagde Günther Steiner, idet han påpegede de begrænsninger, de står overfor på grund af chassisreguleringerne og deres afhængighed af dele fra Ferrari.

Men trods disse udfordringer er teamet fast besluttet på at gå i en ny retning, der forhåbentlig vil bære frugt i den kommende sæson.

I denne tid med fornyelse og genopfindelse, står Haas F1-teamet ved en skillevej, hvor innovation og tilpasning vil være nøglen til deres fremtidige succes. Og som Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg ser frem til deres 'tidlige julegave', er der en fornyet følelse af håb og forventning i luften.