Günther Steiner deler overraskende melding

Af: Emil Martesen

|

15/09/2023 18:00

Foto: Jakub Porzycki/Getty Images
Foto: Jakub Porzycki/Getty Images
Günther Steiner løfter sløret for en særdeles overraskende melding.

Mest læste i dag

I Formel 1-verdenen er partnerskaber mellem teams ikke en nyhed, men når det kommer til et muligt samarbejde mellem Haas og Alfa Romeo, er der en særlig spænding i luften.

Det skriver GPfans.

Günther Steiner, teamchef for Haas, har åbnet op for spekulationer om et muligt samarbejde mellem de to teams i fremtiden, efter Alfa Romeos nuværende partnerskab med Sauber slutter i 2026:

"Jeg ved faktisk ikke mere. Jeg mener, fordi jeg ikke ved, hvad Alfa Romeo vil gøre, de skal beslutte, om de vil blive i Formel 1 eller ej. Det har intet med mig at gøre, jeg kommenterer ikke for Alfa Romeo. Jeg kender folkene [hos Alfa Romeo] meget godt, og jeg kender mange andre mennesker meget godt. Hvis de vil blive i F1, er vi bestemt interesserede, de ville være en interessant partner. Men der er ingen aftale på vej i øjeblikket", udtalte Günther Steiner til Total Motorsport ifølge GPfans.

Dette mulige partnerskab kunne se Alfa Romeo 'ombrande' de Ferrari-motorer, som Haas i øjeblikket bruger, til Alfa Romeo-enheder, hvilket ville markere en ny æra for begge teams.

Det er dog værd at bemærke, at intet er bekræftet på nuværende tidspunkt, og Alfa Romeo har endnu ikke taget en endelig beslutning om deres fremtid i Formel 1.

Men med Sauber, der overtages af Audi i 2026, står Alfa Romeo ved en skillevej, hvor de skal beslutte, om de vil fortsætte deres rejse i Formel 1-verdenen. Et samarbejde med Haas kunne potentielt åbne døre for nye muligheder og innovationer inden for sporten.