Fans har opdaget, hvad Formel 1-stjernen Lance Strolls rigtige navn er

Af: Nicolai Busekist

|

11/09/2023 06:10

Det er gået op for fans af Formel 1, at Lance Stroll faktisk har et helt andet efternavn.

Mest læste i dag

Den 24-årige Aston Martin-kører har for nylig bekræftet, at han danner par med modellen Marilou Belanger.

Selvom det tilsyneladende går godt for ham udenfor banen, har han ikke haft den samme succes på banen. I denne sæson har han haft svært ved at følge med sin holdkammerat Fernando Alonso, og er endnu ikke sluttet på podiet.

Ved Hollands Grand Prix havde han heller ikke den store succes, da han måtte nøjes med en 11.-plads. Ved løbet i Italien gik det bestemt ikke bedre, da han her måtte tage til takke med en 16.-plads.

Stroll er ikke et nyt navn i Formel 1-verdenen, da han har været en del af feltet siden 2017. Dengang var han blot 18 år gammel.

På trods af, at han har været med i sporten i mange år, har han åbenbart holdt sin sande identitet hemmelig. Det er nemlig først nu, at det for alvor er gået op for folk, at hans rigtige navn er Lance Strulovitch. Det skriver The Sun.

Hans 62-årige far, Lawrence, har samme efternavn. Fælles for dem begge er dog, at de ikke benytter sig af det, men i stedet har valgt at forkerte det til Stroll.

Stjernen er af russisk-jødisk afstamning fra sin fars side. Desuden har han både canadisk og belgisk statsborgerskab, hvilket skyldes, at hans mor er belgier.

På det seneste har der floreret en del opslag omkring Strolls rigtige efternavn på de sociale medier. Det har fået flere til at afsløre, at de ikke var klar over, at han ikke hedder Stroll.

"Vidste du, at Lance Strolls fulde navn er Lance Strulovitch? Heller ikke mig," skrev en bruger på det sociale medie X ifølge The Sun.

"Hvornår var der nogen, der ville fortælle mig, at Lance Strolls navn faktisk er Lance Strulovitch?" lød det fra en anden.

Flere andre har desuden påpeget, at han burde bruge sit fulde efternavn i stedet. Det skyldes, at de mener, at det ganske enkelt lyder bedre end Stroll.