Nico Hülkenberg kommer med spydig hilsen til Kevin Magnussen i anledning af fødselsdag

Af: Nicolai Busekist

|

06/10/2023 09:05

Nico Hülkenberg er kommet med en spydig hilsen til holdkammeraten Kevin Magnussen i anledning af hans fødselsdag.

Mest læste i dag

Racerkører Kevin Magnussen er vant til at være på farten, når han har fødselsdag. I år er det ikke anderledes, da den danske racerkører befinder sig Qatar, hvor der denne weekend bliver kørt Formel 1.

Kevin Magnussen, der kører for Haas, fyldte torsdag 31 år. I den forbindelse fik han ikke en eneste gave, men det tyder dog på, at hans holdkammerat har en gave klar til ham.

Nico Hülkenberg har nemlig været klar med en spydig hilsen til sin danske holdkammerat – og åbenbart har han også en lille gave klar til ham.

Ifølge Ekstra Bladet kunne han ikke dy sig for at afsløre, hvad han havde valgt at købe til Kevin Magnussen i anledning af hans fødselsdag.

I denne forbindelse har han også sendt en spydig hilsen i retning af danskeren. Det viser sig nemlig, at han har været på jagt efter en helt særlig gave til ham.

"Han får en kage, og så har jeg en speciel gave til senere. Det er en toiletbørste. Jeg er ikke sikker på, at I vil kende flere detaljer," sagde den tyske racerkører på pressemødet.

Selvom han ikke havde regnet med, at folk var interesserede i flere detaljer, blev der faktisk vist stor interesse for det. Derfor fik han også lov til at uddybe en smule.

"I den europæiske sæson er kørernes rum bagerst i en truck, og vi deler toilet, bad og den slags. Det er alt, hvad jeg kan sige," sagde han.

Man må derfor næsten formode, at der er tale om en hentydning til, at den danske racerkører ikke er helt så god til at få gjort rent efter sig, når han har benyttet deres toilet.