Holger Rune melder ud: Jeg har meldt det til politiet

Af: Nicolai Busekist

|

08/10/2023 09:03

Ikke alt er Holger Rune villig til at stå model til, og det har resulteret i politianmeldelser.

Mest læste i dag

Som professionel tennisspiller bliver man udsat for lidt af hvert på de sociale medier. Det har Holger Rune også oplevet flere lejligheder, men to gange har det krydset hans grænse.

Den 20-årige tennisstjerne fortæller ifølge Ritzau til Jyllands-Posten, at han modtager mange hadefulde beskeder og kommentarer på de sociale medier. Faktisk sker det i et sådant omfang, at han har vænnet sig til, at folk ønsker, at han dør eller får kræft.

Selvom han er vant til lidt af hvert, er det ikke alt, han vil acceptere. Derfor har det også ved to lejligheder resulteret i, at han har foretaget en anmeldelse til politiet.

"Til gengæld overskrider de min grænse, når først de bliver lidt mere konkrete og for eksempel skriver om min familie og skriver, at de vil finde mig i Danmark," siger Holger Rune til Jyllands-Posten ifølge Ritzau.

"Så er det for meget. Jeg er sportsmand, og jeg er vant til at være ekstrem og være hård rent mentalt, men jeg er også et helt almindeligt menneske. Derfor er vi to gange gået til politiet, fordi det kom for tæt på."

Den første af de to beskeder modtog Holger Rune i november 2021. Denne besked indeholdt en trussel fra en person, der ville skære hans hoved af. Personen var tilmed parat til at tage en tur bag tremmer for sin ugerning.

Næste besked kom i maj 2023, hvor en person krævede en undskyldning fra Holger Rune. Hvis ikke vedkommende modtog denne undskyldning, ville han eller hun stikke tennisspillerens familie ihjel, næste gang de blev set i Charlottenlund.

Politiet endte med at blive involveret, og det lykkedes dem at identificere de to personer. Det viste sig, at ingen af dem var bosiddende i Danmark. Det blev derfor vurderet, at de ikke udgjorde en reel trussel for den unge dansker.

Heldigvis kan Holger Rune også fortælle, at han intet ubehageligt har oplevet i den virkelige verden. Derimod er det kun på de sociale medier, at han oplever, at folk kan være meget ubehagelige.