Ekspert kommer med klar bøn til Holger Rune: Gør det ikke

07/10/2023 10:33

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Holger Rune kan slet ikke få tingene til at fungere på banen for tiden, men en ekspert har en klar bøn til ham.

Mest læste i dag

Danske Holger Rune har kun vundet én ud sine seneste ti kampe. Der kan derfor ingen tvivl herske om, at han har svært ved at få tingene til at hænge sammen på banen.

Men selvom hverken spillet eller det mentale fungerer, så har Michael Tauson, der er tennisekspert og kommentator hos TV 2 Sport, en klar bøn til den 20-årige tennisstjerne.

Han mener, at Holger Rune for alt i verden ikke må trække stikket. Han er nødt til at blive ved med at træne hårdt og fokuseret, for at kunne vende tilbage til det niveau, som han tidligere har vist på ATP Touren.

"Han skal arbejde sig ud af det. Holger siger selv, at han har det godt i ryggen. Så nu tror jeg bare, at han skal kæmpe derud af. Træne hårdt og være på. Lars ved også godt, hvordan de kan komme frem til de gode resultater. Hvad det er for noget træning, og det må de tilbage i," siger Michael Tauson til B.T.

Fredag morgen dansk tid endte i et sandt kollaps for Holger Rune, hvor han ganske enkelt blev ydmyget af amerikanske Brandon Nakashima, der er nummer 122 i verden. Kampen nåede næsten ikke at komme i gang, inden han var blevet besejret med cifrene 6-0, 6-2.

Efter kampen mod Brandon Nakashima, var Michael Tauson slet ikke i tvivl om, at det ikke står godt til med Holger Rune. Det var nemlig tydeligt at se, at han ingen selvtillid havde i kroppen, hvilket resulterede i, at han nærmest blev blæst ud af banen.

"Han hviler ikke i sig, han har ikke noget selvtillid heller. Det er jo det. Så tør han ikke være i duellerne, og føler hele tiden, at han skal finde på noget. Han tager dårlige og forkerte beslutninger i duellerne, som resulterer i rigtig mange uprovokerede fejl," siger han også til B.T.

Desuden understreger han også, at han naturligvis er meget ærgerligt over at se Holger Rune på denne måde, da han 'ved hvor god Holger Rune er'.

Holger Rune har lidt over en uge til at genfinde sit spil, inden han skal stille til en ATP-turnering i Stockholm, som han vandt sidste år. Derfor har han en del point at forsvare i den svenske turnering.