Holger Rune bliver drillet af Novak Djokovic

Af: Nicolai Busekist

|

05/10/2023 16:01

Holger Rune og Novak Djokovic har et godt forhold til hinanden, hvorfor der sommetider bliver plads til kærlige drillerier.

Mest læste i dag

Der er ikke mange tennisspillere, der kan prale af at have slået Novak Djokovic i en finale. En af de få, der kan det, er den kun 20-årige danske Holger Rune.

Sidste år vandt han nemlig over den serbiske verdensstjerne i finalen ved Masters 1000-turneringen i Paris. Og i denne forbindelse fik offentligheden også syn for, at de to spillere faktisk har et godt forhold til hinanden.

Derfor er det også blevet til kærlige drillerier mellem dem, hvilket netop er, hvad der er sket igen. I denne omgang er det Djokovic, der tilsyneladende faldt over et særligt opslag på det sociale medie X.

Her har Rune nemlig delt et opslag, hvori han viser frem i 'sit' omklædningsrum ved Shanghai Masters, som bliver spillet i disse dage.

Videoen har han valgt at dele, da der var en særlig del af omklædningsrummets indretning, der fangede hans blik.

Ganske vist er der blevet gjort plads til en stor plakat af det danske talent, men det er faktisk ikke den, han er interesseret i at vise frem. Derimod er det noget andet, der har fanget hans interesse.

I omklædningsrummet hænger der nemlig også en liste over de seneste vindere af turneringen på herresiden. Hvad der er mest bemærkelsesværdigt er, at den består af årstal, men kun to navne. For Rafael Nadal og Novak Djokovic er de eneste vindere af turneringen de seneste 15 gange.

"Hvor fedt er det her omklædningsrum lige?" lød det fra Rune til sine mange følgere på X.

Opslaget endte dog ikke blot med at blive set af tusindvis af fans i hele verden. Det blev også set af Djokovic, hvis navn fremgår hele otte gange på listen. Derfor så hans også sit snit til at drille den unge dansker lidt.

"Har du stjålet mit omklædningsrum?" skrev Djokovic som svar til opslaget, men indtil videre har han ikke fået svar fra den danske komet.

I de kommende dage skal Rune forsøge at imponere ved Masters 1000-turneringen i Shanghai. Det skyldes, at han skal forsøge at skrabe vigtige ranglistepoint sammen, så han kan sikre sig en plads ved ATP Finals.

Hans første opgave bliver at besejret amerikanske Brandon Nakashima, som han skal spille mod fredag morgen i turneringens anden runde.