Kevin Magnussen deler nu ærlige ord om nedtur

Af: Jesper Bengtson

|

09/10/2023 09:18

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu taler han ud efter weekendens nedtur.

Mest læste i dag

Kevin Magnussen kæmpede sig igennem en udfordrende weekend i Qatar, hvor han måtte se VM-pointene glide ud af rækkevidde.

Haas-teamet oplevede også en nedtur i konstruktørmesterskabet, men der er stadig håb for en stærk afslutning på sæsonen.

Det skriver TV 2 Sport.

I sin debut på den qatarske bane stod Magnussen over for udfordringer med at finde den rette fart. Dette blev afspejlet i kvalifikationen, hvor han endte næstsidst. Dermed var chancen for at score VM-point op ad bakke fra starten.

Trods den svære start forsøgte Magnussen og Haas-teamet sig med en alternativ strategi under løbet. Efter det første pitstop fandt danskeren sig selv i top-10, hvilket gav håb om en stærk afslutning.

Desværre viste det sig at være en udfordrende opgave, da løbet skred frem. Magnussen mistede positioner, selvom han følte sig mere komfortabel på banen.

"Jeg synes egentlig, at fra hvor jeg sad, så det okay ud. I hvert fald i forhold til min egen weekend hidtil fandt jeg noget i løbet og kom op i gear. Det er jeg glad nok for, men vi tabte placering i konstruktørmesterskabet, hvilket er nedtur. Men der er et par løb endnu til at kæmpe tilbage", udtalte Kevin Magnussen Viasat efter løbet.

Kevin Magnussen afsluttede løbet som nummer 14, mens hans teamkollega Nico Hülkenberg blev nummer 16.

Dette resultat betød, at Haas-teamet tabte ottendepladsen i konstruktørmesterskabet til Alfa Romeo.

Nu ser Magnussen, Hülkenberg og resten af holdet frem mod næste løbsweekend, hvor der er planlagt en opgraderingspakke til racerbilen. Målet er at hente mere fart og sikre sig flere VM-point i de kommende løb.

Næste Formel 1-grandprix finder sted i Austin, Texas om to uger, hvor Haas-teamet håber på at vende deres skæbne i mesterskabet.